søndag den 5. august 2012

crazy weekend

Hej alle sammen!

Så er weekenden ved at være ovre. Klokken er 9, snart min sengetid... Men vil lige sidde lidt, slappe af og samle tankerne inden jeg falder helt til ro. Meget er sket denne weekend, kan ikke undgå at indrømme, at jeg er blevet lidt smigret.

I fredags blev jeg inviteret med til "Formal"
Formal er en afslutningsfest for grade 12. Lidt ligesom prom i USA. Det foregår i slutningen af året, omkring November hvis jeg husker rigtigt! Så derfor får jeg ikke denne oplevelse sammen med min egen klasse... øv øv... men jeg takkede ja til at følges med ham, som hans ven. Men det vil i høre mere om senere!

I lørdags / i går, tog min værtsfamilie med mig ud til Bunyo mountains. Det var rigtig flot! Fik set et lille vandfald og wallabies. Vi tog videre ud til min værtsfars søster. Hendes familie er rigtig søde! De bor tog lidt over en times kørsel herfra. Da vi tog hjem derfra holdte vi ind og fik aftensmad først. Vi var på Hungry Jack's (det kalder de burgerking her i Queensland, det er for mærkeligt) Lige da jeg har sat mig ud i bilen kommer en af de ansatte ud. Jeg lagde ikke mærke til ham, men Steve rullede vinduet ned. Det var en meget sjov samtale..

"hey. Please don't say no, you will break my heart.. (lille pause hvor jeg kigger akavet på ham) Are you from France?"
"No, I'm from Denmark"
"what are you doing next weekend?"
"Uhmm... I don't know"
"would you please go on a date with me?"
"I'm sorry but I live in Kinaroy"
"Oh you are breaking my heart"

Så gik han igen. Mig og min værtsfamilie var flade af grin! Det var simpelthen så sjovt og akavet! Aner ikke hvor gammel han var, nok omkring 18 år. hahaha kan stadig grine af det! Det var så pludseligt, han sagde ikke engang hans navn eller spurgte efter mit.

I dag tog vi igen ud til hans søster og spiste frokost der. (Ingen burgerking til mig i et stykke tid tak) Lang køretur men det var hyggeligt nok alligevel :-)

Emma
Ingen kommentarer:

Send en kommentar