lørdag den 21. juli 2012

Rock on Stage!

Hej folk og mennesker!

I går var der et arrangement på skolen, "Rock on Stage" som overskriften så fint viser. Alle os fra year 11 opførte Løvernes konge på ikke ret meget mere end 5 min! Det var rigtig sjovt og hyggeligt! Vi har arbejdet på det hele ugen, og folk så simpelthen så godt ud med deres kostume! Jeg nåede da også lige at komme med i det, hvilket bare gjorde det endnu sjovere! (I tilfælde af at i ikke kan se hvad jeg er, så er svaret en zebra) Det hele handlede om musik, så musikken kørte og folk dansede. Har valgt lidt billeder så i kan se de flotte kostumer.

Fredag morgen skulle hele skolen tage en stol og sætte sig ud i gården. Lige inden at lærerne og inspektøren begyndte at tale kom en lære hen og sagde at inspektøren ville tale med mig.. Åh prut.. Han kom med en fin lille overraskelse, jeg skulle op og præsentere mig selv foran hele skolen. Anede ikke hvad jeg skulle sige og helt uden forberedelse kom jeg op at stå foran dem alle sammen.. Lige siden har jeg været famous! Alle er ved at dø for at sige hej til mig! Og high fives kan de ikke få nok af!
Det er rigtig sødt for de prøver på at sige "godmorgen" på dansk, fordi jeg sagde det oppe på scenen. Så er der også en dreng der er knap så sød, en lille bandit "hvordan siger man bandeord på dansk?" Det ville jeg godt nok ikke svare på, så han var ikke helt tilfreds. Men mit nye navn er "The Denmark lady"

The Denmark lady.

Mig helt ude til højre

"I just can't wait to be king" 

Timon og Pumba 

prut

Timon, Simba og Pumba

"help" Hyæne scene. 

Hylder lige den nye lille.

The End. 

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare dejligt at høre Emma! Håber du har det fantastisk <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg! Er ked af at skulle sige det midt i jeres sommerferie, men jeg elsker at komme i skole <3

   Slet
 2. Kom lige forbi din blog. Det ligner da I er ret så kreative når det kommer til Jeres kostumer, hehe.

  Fedt du bare er taget til Australien btw. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er velkommen :-)

   Men tak for det med kostumerne, og tak for den lille kommentar. Jeg er også ret glad for at være her :-)

   Slet