tirsdag den 6. november 2012

Stilhed

Hej alle sammen! 

Jeg ved godt at der går længere og længere tid imellem hvert indlæg. Og når jeg læser igennem tidligere opslag kan jeg også spotte ret mange stavefejl.. 

Som jeg afslørede sidste gang tog jeg til Cairns! og det var virkelig en super fed tur!! Nød den virkelig såååååå meget! Vi prøvede så mange spændende ting! Jeg fik også lov til at dykke! Det havde jeg ikke regnet med da de i starten af året sagde at vi ikke havde tilladelse til det, men det gjaldt åbentbart kun for italienere og franskmænd, stakkels dem! For det var en helt vild oplevelse! Og også bare stemningen var helt fantastisk! Det var rigtig dejligt at få snakket med andre udvekslingsstudenter! Havde godt nok ikke troet at det ville betyde så meget for mig, men når man lige pludselig sidder på den anden side af jorden, så er det rart nok at få snakket med andre som er i samme båd. Og så fik jeg også snakket dansk med Caroline, selv om det flere gange endte med at vi bare slog over til engelsk da det på en mærkelig måde bare er nemmere. Fik da også hurtigt lært at tænke før jeg taler, for det bliver pludseligt lidt pinligt når noget, som skulle have været sagt på dansk, blev sagt på engelsk... 
Selv om jeg blev mindet om at bruge solcreme utallige gange før jeg tog afsted, sidder jeg nu og skaller af.. :( Men vejret var fantastisk alligevel! 

I lørdags var jeg til min første sodavands fest i et stykke tid kan man vist godt sige! En pige fra min klasse holdte halloween fest, og det var nu meget sjovt! (næsten) alle var klædt ud! Der er en butik nede i byen hvor man kan låne kostumer, så jeg fik lånt et robin hood kostume. 2 drenge fra klassen havde da også været så venlige at klæde sig ud som 'scream' da de ved hvor meget jeg bare ikke bryder mig om masker! Da de først kom til festen var de i deres normale tøj, men efter lidt tid "gik de på toilettet" og ud kom de med deres masker på.. Jeg fik næsten et hjertestop og løb væk.. 
Men det var en rigtig hyggelig aften/nat for jeg overnattede der. 

Jeg har om 3 dage været her nede i 4 måneder. Tid er en mærkelig ting for mig lige nu. Forleden aften da jeg skypede med min familie spurgte min mor og far mig hvordan jeg har det. For 4 måneder er lang tid hjemmefra! Og så er der jo også det med hele flytningen.. 
Har nu gået og tygget lidt mere på den. Jeg siger altid til folk at jeg har det rigtig godt! For vil ikke have at folk tror jeg ikke nyder mit ophold her nede. Nogle folk kan nemlig godt overfortolke små ting, så det er bare meget nemmere, men det er også sandheden! 
Hverdagen er kommet, alle på skolen kender mig nu, skolen er godt i gang, vennerne er "på plads" og det hele går som det skal. Men kan godt mærke at jeg savner min familie og venner i Danmark lidt mere lige for tiden. Kan godt mærke at det er hårdere at sige farvel til min familie når man skal lægge på. Der er flere ting som jeg føler jeg går glip af derhjemme.. 
Men så vender jeg den om og tænker jeg kun har 6 måneder tilbage! Næsten halvdelen af mit ophold er gået på ingen tid! Jeg nyder min tid her!  Jeg har fantastiske venner og har endelig også en familie jeg nyder at bo ved, som jeg rent faktisk føler mig hjemme hos! Jeg har oplevet så meget på kort tid, og har meget mere jeg skal nå at gøre! 
Ingen tvivl om at forlade Danmark var rigtig hårdt, så jeg tør slet ikke at tænke på hvordan det bliver at skulle rejse hjem igen. Efter kun 4 måneder har jeg det så godt hernede, så det kan jo kun blive endnu bedre efter 10. Og så er det jo det, jeg kan jo ikke tænke "Jeg kommer til at se dem alle sammen igen om 10 måneder, jeg skal bare nyde min tid mens jeg har den" Jeg ved jo ikke hvornår jeg kommer herned igen. Og til den tid vil største delen af dem være spredt ud til forskellige universiteter eller måske er det først længere hen når de får familie! Så det vil jeg ikke længere tænke på! Slut prut! Det kan jeg tænke på når den tid kommer! 
Men ville bare fortælle jer alle at jeg rent faktisk har det rigtig godt! Det er ikke bare noget jeg siger. ;-) 

Tror at det var det for denne gang. 
Håber i alle har det rigtig godt derhjemme, og jeg glæder mig til at se jer alle igen!! <3 <3 <3 

Emma

Ingen kommentarer:

Send en kommentar