fredag den 18. januar 2013

Få minutters ro og fred bare med mig alene.

Har simpelthen haft så travlt på det sidste! Tror ikke jeg har haft en dag bare med mig selv siden jul! Tror jeg trænger til en dag med intet på skemaet, men det må altså vente lidt endnu.

Den 30. December var jeg i Brisbane for at se tennis sammen med Claire og hendes familie (Værtsfamilie nr. 2). Det var en helt vildt god dag! Der var meget andet på programmet end tennis, der var et sted kun for børn hvor der var ansigtsmaling, klatrer-mur, og en masse aktiviteter hvor man kunne vinde præmier. Så mig og Claire fik malet på vores arm og vi vandt også præmier! :-)

Så var der nytår hvor min veninde Rachel kom over. Her nede er fyrværkeri ulovligt, så stjernekastere blev det vildeste i år, haha! Klokken 12 hoppede Rachel, Russell og jeg i poolen! Selv om aftenen var meget stille, så er det ikke en aften jeg glemmer lige med det samme! Russell og Shirley fortalte mig også at jeg havde bragt meget mere energi ind i deres aften, og det var de glade for.
Og jeg viste dem et billede af en kransekage (da vi snakkede om hvordan at vi holdte nytår i Danmark) så Shirley besluttede sig for at lave en australsk version. Den er lavet ud af den meget australske dessert Pavlova. Synes selv at hendes version er meget bedre, men nu bryder jeg mig jo ikke rigtigt om marcipan.

Efter nytår tog jeg med dem ud at hente deres nye grill og så fik vi også shoppet lidt tingel tammel som jeg vil bruge til at lave en scrapbog. Det skal selvfølgelig handle om mit år hernede. Jeg har ikke haft tid til at starte den endnu, men glæder mig rigtig meget! Shirley vil hjælpe mig med det hele, da det er en af hendes hobbyer!

Dagen efter tog jeg på camping med Megan, hendes familie, Jack og hans familie. Det var en rigtig god tur hvor vi fik stået på 'kneeboard' vi fik en tur på tuben og så prøvede jeg også at stå på vandski... Kom op i cirka 3 sekunder og så var jeg nede igen. Og det var efter at have brugt så mange forsøg på at komme op, haha. Rigtig god tur sammen med dem!

Da jeg kom hjem skulle vi fejre Shirleys fødselsdag og hendes søsters mand's fødselsdag.

Og så tog jeg til Melbourne i 10 dage sammen med Megan for at besøge hendes bedsteforældre. Det var simpelthen en rigtig god tur! Vi fik shoppet i Melbourne city, vi fik kørt på 'The Great Ocean Road' og vi fik set the 12 apostles. Jeg mødte også Håkon og Edit som er 2 udvekslingsstudenter, Håkon fra norge og Edit fra Sverige. Det var dejligt at få set dem igen. Vi mødte også Megan oldeforældre fra Malta. De er simpelthen så søde. På turen var der SÅ mange der spurgte om vi var søskende, så en dag besluttede vi os for at være helt ens i tøjet, bare for sjovs skyld. haha. Og så fik jeg da også en navle piercing! Hvilket er ret vildt da jeg har en fobi for navler. Men jeg vil gerne komme over den så jeg lod rent faktisk en fremmed kvinde røre og stikke en nål igennem min navle. Det var så klamt men er rigtig glad for den nu!

Vi kom så hjem i går, og hun kommer måske og bor i weekenden, det kommer lidt an på hendes forældre. Laaaaaaang historie, men nu får vi at se. I dag får jeg en ven over, (og måske Megan senere hen) I morgen har vi garage salg hvor jeg vil hjælpe til, og søndag håber jeg på at møde op med en af mine drenge venner jeg ikke har set hele ferien. Han hedder Jordan, men han bor i en helt anden by og det er ikke så tit at hans forældre kører ham til Kingaroy. Så forhåbenligt kan jeg nyde mit eget selvskab på mandag!

Claire og jeg til tennis 


Emma

Ingen kommentarer:

Send en kommentar